2010. augusztus 24., kedd

Évi legyezőfátylas szólója a youtube-on!


Évi legyezőfátlyas szólója az idei nyár egyik legnépszerűbb koreoja, mellyel meghívást kaptunk a pápai Rebel Lion Tánc-Sport Egyesület előadására, a VI. Almádi Borfesztiválra. A tánc különlegessége az ún. legyezőfátyol használata, mely eredetileg a tradícionális kínai tánc eszköze, és egyben a legújabb divathóbort hastáncos körökben:). Élőben valódi lángcsóvához hasonló látványosság.



3 megjegyzés:

Elek Réka írta...

Kedves ÉVA! Nagyszerű az, amit az elmúlt években véghez vittél, vittetek a Zafíros hölgyekkel. Irigylésre méltó a művészetetek. Nagyon tetszik. Sajnos még egyetlen fellépéseteken sem voltam, mert Dániában élek jelenleg, de büszke vagyok, hogy téged pl. személyesen ismerlek és ilyen nagy kincset adtál az országunknak, mint a Zafír.
Csak így tovább.

Üdv, Elek Réka

Lipodresch írta...

Ez nagyon látványos!

AvivaSzil írta...

Gratulálok! Ti vagytok a kedvenceim az újonnan létrehozott (hastánc.lap-ra feltett) csoport közül! Nagyon tetszetek nekem, van valami egyéni abban amit csináltok, tetszenek a videóitok és mindig kifogástalan a ruhátok. Ez a legyezőfátylas táncod is csodálatos, természetesen és lágyan kezeled a legyezőket. Szuper!Sok puszi nektek! AvivaSzil (AvivaDance)