2011. január 23., vasárnap

Játszószín IV. Kistérségi Amatőr Művészeti Fesztivál

Nagy örömünkre íme a végeredmény :) :
A 2011. 01.15-ei JátSzóSzínen sikerült kihozni magunkból a lehető legtöbbet és legjobbat, kemény munka árán ugyan, de kiérdemeltük végre az arany minősítést :). A szakmai zsűri egyetlen kifogásolni valót talált a produkciónkban, hogy a csoport nincs egy technikai szinten....szóval... csak, hogy minden Zafírnak egyértelmű legyen: mostantól az országos profi 1. helyezés szintjét kell megcéloznunk, hogy Évihez felfejlődjünk és egységes legyen a tudásszint :)...szóval lányok... mindent bele! :)hihihi....na jó... elég lesz, ha csak magunkhoz képest fejlődünk tovább, a lényeg úgyis az, hogy élvezzük amit csinálunk :). Ebben nincs is hiba, azt hiszem a csoport nevében is kijelenthetem, hogy mind egyformán nagyon szeretünk táncolni :)!
A fesztiválon a produkciókat rangos zsűri értékelte:
Kertes Anna, a Győri Nemzeti Színház korrepetítora,
Zádorvölgyi László, a Győri Balett örökös tagja és
Miksi Attila, rendező-tanár, a Győri Nemzeti Színház művészeti titkára, táncpedagógus.
A zsűri külön kiemelte, hogy nagyon jók, mozgalmasak és tartalmasak a koreográfiák, s hogy sokat fejlődött a csoport tavaly óta. Összességében mindhármójuknak nagyon tetszett, amit látott, úgyhogy remélem ez a sikerélmény mindenkit arra sarkall, hogy nagyobb önbizalommal vesse bele magát a most készülő új fátylas koreo gyakorlásába, hiszen a befektetett energia végül meghozza (meghozta) a gyümölcsét :).

Öltözői pillanapkép a verseny előtti percekben :)Aziza fátylas koreo: Katzer Éva, Szabó Petra, Bedecs Bettina, és Németh Katalin


New Baladi:
Németh Katalin, Nagy Rita, Baki Edina, Katzer Éva, Süle Mónika, Bedecs Bettina, Szabó Petra


Kibontakozóban a "párbeszéd"Tropical fusion első rész: Tahiti hula tánc melegíti elő a hangulatot...

...s itt jön a lényeg, az új Karibi dobszóló: Indul az első szólam...

..belép a második...

"Helycsere...és Ti jöttök :) "

Évi...Rajtad a csoport szeme :)
További képeket a főcímre kattintva, vagy a Picasaweben találtok!

Nincsenek megjegyzések: