2012. január 2., hétfő

2011 Augusztus

2011. 08. 13. Nagyalásony falunap: A falunap utolsó fellépőiként hívtak meg minket, így még a műsor után láthattuk a tüzijátékot is. Nagyon szép emlékekkel tértünk haza. :)
érkezés a helyszínre...terepszemle...eligazítás...majd jöhet a szokásos izgalom, hogy jól sikerüljön minden!!:)


Még nem merészkedtünk ki az öltözősátrunkból...
Felkészültünk....mehetünk!
Na szóval, Ők is helyi rajongók, az utánpótlás!:)


Dobszolo végpóz hátulról :)
Évi és az érdeklődő tömeg (tényleg sokan voltak, aminek külön örültünk)

2011. 08. 27. Magyargencs - falunap: Ritka esetek egyike volt, hogy Évi, a csoport vezetője nem tudott velünk jönni a fellépésre, így rettentően izgultunk. Az idő sem volt kegyes hozzánk, kora délután, 3 körül léptünk fel, a legnagyobb hőségben, de végülis nagyon élveztük a műsort. Kicsit megtréfált minket a technika is, (talán annak is melege volt) az utolsó szám felénél egyszerűen leállt a zene. Fiatal kis hangtechnikusuk hamar úrrá lett a helyzeten, újraindította és kezdtük a számot előlről. :)
Aziza: Betti és Kati
Hakim - Talakik: a két Betti, Vivi és Kati
Az új fátylaink...külön ehhez a számhoz rendeltük őket
Mintha Kati fogná és húzná le a hátsó fátylat is :)
"Színes háttér"
Betti és Vivi élvezik a helyzetet....:)
a két Betti és Móni

2011. 08. 27. Szerecseny - falunap: Magyargencs után volt még pár óránk a szerecsenyi fellépésig, így medencében pancsolást terveztünk a köztes időszakra, hogy a nagy hőségben kicsit felfrissüljünk, de gyakorlatilag kockásra fagytunk a vízben....pillanatok alatt megérkezett a szélvihar és a lehülés. Este már nemcsak, hogy nem volt melegünk, vacogva érkeztünk Szerecsenybe. 23 óra körül léptünk föl. Képek nem készültek, így a fotós is meg tudta végre nézni nyugodtan a műsort :).Nincsenek megjegyzések: